Instagram’da Kişi Senkronizasyonu Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

Instagram kursumuza katılın (65+ video ders) “Instagram Büyümesi İçin Eksiksiz Kılavuz”

Telefon kişilerinizin sizi Instagram’da bulmasını istemiyor musunuz? Bunu Instagram’da kişi senkronizasyonunu devre dışı bırakarak yapabilirsiniz.

Bu makalede Instagram’da kişi senkronizasyonunu nasıl devre dışı bırakacağınızı öğreneceksiniz.

Buy followers, likes, views, comments for Instagram, TikTok, YouTube with FreewaySocial.

Hadi başlayalım!

Instagram’da kişi senkronizasyonu nasıl devre dışı bırakılır?

Şimdi Instagram’da kişi senkronizasyonunu nasıl devre dışı bırakacağınızı açıklayalım:

  1. Cep telefonunuzda Instagram uygulamasını açın ve Instagram hesabınıza giriş yapın.
  2. Sağ üst köşedeki menü simgesine tıklayın.
  3. “Ayarlar “a ilerleyin.
  4. Şimdi “Hesap” bölümüne gidin.
  5. “Kişiler senkronizasyonu “nu açın.
  6. Bu düğmeyi kapattığınızda Instagram’da kişi senkronizasyonunu devre dışı bırakmış olursunuz.

Bu kadar.

Instagram kursumuza katılın (65+ video ders) “Instagram Büyümesi İçin Eksiksiz Kılavuz”

Umarım bu rehber yardımcı olmuştur. Herhangi bir sorunuz varsa yorum bölümüne yorumlarınızı bırakın.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart
Scroll to Top