Jak wyłączyć przycisk udostępniania na Facebooku?

Szukasz sposobu na zwiększenie liczby polubień swojej strony lub postów na Facebooku? „Kup polubienia na Facebooku”

Nie chcesz, aby inni udostępniali Twoje zdjęcia na Facebooku? Możesz łatwo wyłączyć przycisk udostępniania w swoich postach.

W tym filmie pokażę ci, jak wyłączyć przycisk udostępniania na Facebooku.

Buy followers, likes, views, comments for Instagram, TikTok, YouTube with FreewaySocial.

Zaczynajmy!

Jak wyłączyć przycisk udostępniania na Facebooku?

Wystarczy, że wykonasz poniższe kroki, a będziesz w stanie to zrobić:

  1. Otwórz aplikację Facebook i zaloguj się do swojego profilu, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.
  2. Kliknij na ikonę menu w prawym górnym rogu ekranu.
  3. Przewiń w dół i kliknij na „Ustawienia i prywatność”.
  4. Kliknij na „Ustawienia”.
  5. Przewiń w dół do sekcji Prywatność i kliknij „Profil i oznaczanie”.
  6. Kliknij na „Pozwól innym udostępniać Twoje posty na swojej historii”.
  7. Wybierz „Nie”. Teraz ludzie nie będą mogli udostępniać Twoich postów na swoich profilach.
  8. Teraz przejdź do swojego profilu na Facebooku i kliknij post, w którym chcesz wyłączyć przycisk udostępniania.
  9. Kliknij ikonę z trzema kropkami w prawym górnym rogu i wybierz opcję „Edycja prywatności postów”.
  10. Wybierz opcję „Znajomi”, aby tylko twoi znajomi mogli widzieć i udostępniać twoje posty. Osoby, które nie są Twoimi przyjaciółmi na Facebooku, nie zobaczą tego postu i nie będą mogły się nim podzielić. Niestety, nie możesz wyłączyć przycisku udostępniania dla swoich znajomych.

To wszystko, jeśli chodzi o ten artykuł!

Zdobądź więcej polubień na swojej stronie lub w postach na Facebooku! „Kup polubienia na Facebooku”

Mam nadzieję, że ten przewodnik był pomocny i udało Ci się wyłączyć przycisk udostępniania na Facebooku. Jeśli masz jakieś inne pytania, zostaw komentarz poniżej.

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Shopping Cart
Scroll to Top